Lördag 3maj 2014

Hej igen , gjorde min första tävling för i år med nummerlapp. Växjö loppets halvmara blev ett kvitto på min träning. Trots 6 veckors stenhård träning med dubbelpass varje dag och heltidsjobb kunde jag springa in på 1.27.18 snitt 4.09. Var osäker vilket tempo jag kunde hålla. Min uppladdning inför IM lanzarote innehåller inga intervaller av hårdare slag. Med tanke på detta så är jag riktigt förvånad att tempot blev så bra.

Hur en lördag kan se ut.

Har fått av Ironman ett bevis på att jag är rankad tvåa i Sverige och 5% av dem bästa i världen med en silvertagg som ger mig lite fördelar på en Ironman tävling. Inspirerar till min träning.

Fick sällskap av Jakob dem 5 första milen som jag hade som uppvärmning. Lite kaffe i Rävemåla för min del, man ska inte vara rädd för en liten paus. Mitt sista tuffa pass innan Lanza på cykel var 10mil i tävlingsfart. Kunde snitta 33.6 trots hårda vindar och en halvmara som satt kvar i benen, riktigt nöjd.

Fler som har hittat cykel som träningsform , kul.

träning.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>