Torsdag

Vi som sprang i lördags väntar på lite riktig värme. Cristoffer,Andreas och jag valde en lite längre runda medans bröderna Bergqvist tog det lite lugnare.

Trötta men glada efter 30km. Dem tre sista km var det Christoffer som ökade till 4fart där Andreas och jag kämpade hårt för att hänga på.

Igår var det simning på morgonen. Mitt program var 6×300 sen 10x100m för att avsluta med 10x50m i fullt ös. Seg i början men bättre mot slutet.

Efter jobbet satt jag inne på Wattbiken. Jätteglad att klara av detta tuffa pass som börjar med 30min uppvärmning runt 200 watt. Börjar sen med tung växel 15min i pulszon långpass sen 15 min hög kadens i samma pulszon. Höjer sen 10 slag i nästa set. Sista set skall jag ligga över tröskel hela tiden. Har svårt med hög kadens så sista 15min bara skrek det i benen.

Idag tänkte jag mycket på kommande IM tävlingar när jag efter jobbet bytte om för dagens löpning. Börjar med 15min uppvärmning innan jag ökar till 4.45 fart 15 sekunder under min tänkta fart på Ironman. Springer 90min i denna fart för att avsluta 30min i min Ironmanfart. Måste beundra mig själv som efter ett tufft jobb orkar ställa om och springa detta pass.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>