Lördag

Glada miner när vi gav oss ut på en runda på22km. Vad inte jag och dem andra visste var att alla sprang sina längsta pass i år. Vi var tillbaka efter 30km. Efter 20km börjar mina intervaller på en minut. Vi ökar hela tiden för att springa på max dem sista 15 sek.. Vi kör 6st för dem som vill. Blev lite för långt träningspass för mig totalt 36km.

Efter mat och lite vila cyklar jag till simhallen för nästa pass. Börjar med att värma upp 400m sen kör jag allt i 1000m med paddlar på. Vila 30sek innan test 1500m.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>