Söndag

Det var ingen sommarbris idag på mina 10mil på crossen. Alltid svårt med hur mycket kläder. Det tuffa passet gjorde att jag tappade 4kg  kroppsvikt. Märkte att jag blev ganska orkeslös mot slutet då jag bara hade 1,5 l vatten i camelpacken. Ett kvitto på hur viktigt vätskan är. Väger mig ofta före och efter ett pass för att se hur mycket vätska jag förbrukar. Avslutade med 20 min lugn löpning.

Min fru ser till att jag fyller på ny energi,ett måste då mitt nästa pass börjar om två timmar. Det var 9x300m simning i tävlingsfart

 

En reaktion på “Söndag

  1. Otroligt imponerad av din träningsmängd. Snacka om diciplinerad!
    Men hur fasen orkar du? Går du som en zombie mellan passen? För du har väll ett liv med jobb o familj oxo?
    En inspirerande blogg du skapat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>