Lördag

Min distanslöpning i ösregn kändes tung redan vid start. Har nu börjat köra riktigt tunga vikter på gymmet. Min träningsvärk efter detta pass känns.  Jag tycker alltid denna period är tuff just med löpning då benen känns som stolpar. Har ökat min distansfart i fart och puls. Min tränare vill att jag höjer min lägsta nivå. Mina distanspass kör jag nu i 5fart eller puls135. Idag blev det 20km med ett antal fartökningar sista halvtimmen.

Mitt andra pass idag blir 30x100m i bassängen.

Sensia kommer hålla öppet hus 25jan,  jag kommer hålla i en föreläsning från soffpotatis till SM etta i triathlon 2011 i min åldersklass.  Om du är intresserad att träffa och höra mig och kolla detta gym så är det gratis. Återkommer hur du anmäler dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>