Söndag

Min medelvecka är nu på 11 pass. Jag kör 3 simpass, 3 pass löpning, 3 cykelpass och två pass på gymmet. Mest uppbyggnad innan lite mer vikter och fart.  Fokuserar mycket på pulsen nu så att inte alla pass hamnar i samma gryta. Lite vind idag på cykeln men det har det ju varit hela sommaren.

Mitt tuffaste pass blev hos tandläkaren. Har efter simning haft tandvärk men släppt efter ett tag. Efter onsdagens simning släppte inte värken. Förklarade problemet när jag låg hos tandläkaren men kunde inte säga vilken tand som gjorde ont. Efter röntgen visste vi fortfarande inte vilken tand men efter lite ström på tanden så visste vi.  Det var min ganska nya krona på en kindtand.som inte blivit riktigt tät. Efter borrat sig igenom kronan sprutade en infektion ut. Efter lagt ett antal tusenlappar på denna tand för ett halvår sen, så låg den efter 2 timmar i en burk att ta hem. Garanti  vad är det hos en tandläkare?

Jag är nu mycket glad att blivit av med detta problem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>